Schadeherstel Autocentrum Flevoland in Emmeloord

Een sterretje in de voorruit, ruitbreuk en lakschade na een inbraak. Een lelijke kras van een winkelwagen. Een flinke deuk na een botsing in het verkeer. U wilt er liever niet aan denken, maar als het onverhoopt toch gebeurt kunt u terecht bij Garage Westerop. Ook zal uw verzekeringsmaatschappij u soms anders vertellen: u bepaalt zelf waar u de auto naartoe brengt bij schade. Voor alle schades kunt u bij ons terecht, niet alles doen wij zelf. Wij hebben een groot netwerk van experts waar wij het herstel onder kunnen brengen. U betaalt voor het schadeherstel niet meer dan wanneer u zelf een schadehersteller zoekt. Voordeel voor u is dat u niet zelf op zoek hoeft naar een betrouwbaar adres maar dat wij alles voor u regelen. Dat is onze service!

Schadeherstel bij ons betekent concreet voor u:

✔ Vakkundig en vertrouwd schadeherstel van alle merken

✔ Uitstekende service, zoals complete afhandeling met uw verzekering

✔ Goed opgeleid en ervaren personeel

✔ Wij werken met de nieuwste laksoorten waarmee we ver voorop lopen op de milieu eisen

Heeft u een scheur in uw ruit? Ook dan helpen wij u graag. Wij vervangen uw ruit snel en voordelig met een originele ruit. U kunt er zeker van zijn dat er een kwalitatief sterke ruit wordt geplaatst. Daarnaast blijft uw auto volledig origineel.

Heeft u schade?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers geven u een schadeadvies op maat zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.